VJE©TIÈIN BUKET: Na vjenèanju prijateljice uhvatila ovaj predmet i nikome ga neda!SPALITI UZ PRATNJU MOLITVE! 
http://www.dnevno.hr/vjera/duhovnost/vjesticin-buket-na-vjencanju-prijateljice-uhvatila-ovaj-predmet-i-nikome-ga-neda-845342Nedavno mi se na jednom seminaru u pauzi obratila zabrinuta majka èija kæer ima ovaj neobièan predmet od kojega se ne odvaja.Pitanje za mene je bilo: ‘©to da radim s ovim predmetom?’ Pogaðate veæ, nisam ga ¾elio niti dotaknuti. Samo sam ga pogledao i rekao joj da to baci ili èak spali ¹kropeæi blagoslovljenom vodom uz pratnju molitve. Ali, postoji ‘ali’. Da, kad sotona uplete svoje prste, stvari se zakompliciraju. Veæ je to mislila uèiniti ali njezina kæer o tome nije ¾eljela niti èuti. Taj je buket uhvatila na jednom vjenèanju i od tada ga ¹tuje kao relikviju. Ako ga ova majka samoinicijativno baci, izbit æe velika svaða. Pa ipak, najbolje bi bilo sve takve predmete uni¹titi jer su po svemu sudeæi napravljeni da proizvedu neku ¹tetu. U ovom sluèaju veæ je oèit razdor u obitelji. Ðavlu, ni¹ta slaðe od toga!
Treba dobro paziti na praznovjera koja nam se na mala vrata uvlaèe u ¾ivote. Veæ je i samo bacanje buketa preko ramena neko praznovjere, a gotovo da je nezaobilan ritual na kr¹æanskim svadbama!Ovdje se oèito oti¹lo i malo dalje od toga. Iako je nevjerojatno da bi se neka mladenska obuèena u bjelinu odluèila ponijeti na vjenèanje ovakav buket, govori da je sve moguæe pa i to da sotona mo¾e makar na tren zaviriti u na¹e crkve i narugati se i Bogu i Bo¾jem narodu.
Dakle, ovaj predmet je stvoren u radionici sotone i zato njemu nema mjesta u kr¹æanskim domovima. To treba uni¹titi na naèin koji sam opisao i moliti Duha Svetoga da oslobodi i, osobe koje su na njega bile navezane, i prostor u kojemu se nalazio (stanovi, kuæe). Ako bi se nemir i dalje osjeæao, treba potra¾iti sveæenika koji bi molio molitve Crkve za osloboðenje.

________________________________________________________________________________________________
praznovjerje i religija nekako idu skupa ruku pod ruku