Autor Tema: Usta moja hvalite me!  (Posjeta: 42651 vremena)

0 Èlanova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Tzaritza

• Administratori
  • Veteran foruma
  • Dama
Usta moja hvalite me!
« u: Listopad 15, 2010, 22:44:40 poslijepodne »
Nisam mogla ne primijetiti kako ovdje nema niti jedne teme, niti jednog posta... zar nitko nema ni¹ta lijepo reæi o na¹em Forumu??  grrr grrr grrr grrr grrr

evo ja æu malo probiti led: ¾elim pohvaliti jednog Admina koji se tako lijepo trudi oko ovog Foruma. sistematizacija koju uvodi je odlièna ideja, ali i mukotrpan i dosadan posao kojeg netko treba odraditi. stoga Admine, BRAVO  :festa: :festa: :palac: :palac: :zivjeli: :zivjeli: :zivjeli: :zivjeli: :zivjeli: :zivjeli: :zivjeli: :zivjeli:

®elim pohvaliti èlanove koji odr¾avaju forum svojim postovima. Iako meðu vama ima ljudi koje ne poznajem, èini se kao da sam neke kroz njihove postove upoznala do sr¾i ))) (osim ako la¾u, ali to nije ta tema ;) )))) BRAVO

tri put hura i za na¹ Forum koji ima toliko godina!!!!

i za mene, jer se ja jako volim ))))) (approved by TZ)   i za moju ljubav  :ljubimte: :ljubimte: :ljubimte:
O Gospode Bo¾e! (Emilija Popadiæ)

ledena

• Gost
Odg: Usta moja hvalite me!
« Odgovori #1 u: Listopad 15, 2010, 23:00:42 poslijepodne »
Tzaritza

I ja cu probiti led-Hvala Adminu  :sretan:

Ja volim ovaj Forum i nemoj neko da je napisao drugacije...lomim kosti  :belj:

Od mene dosta.

p.s.

Ja BIh -hura, hura, hura  andjelak

Offline robinja

• Veteran foruma
« Odgovori #2 u: Listopad 16, 2010, 00:01:45 prijepodne »

@Tzaritza,

Ne znam na kojoj Temi da pitam ne¹to ¹to mi nije jasno.Vidim da je na¹a nova èlanica Lust1929 dobila svoj blog.Napisav¹i jednu Temu.Nemam ni¹ta protiv, da se odmah razumemo ali za¹to na pr. pod pojmom Ostali stoje prièe ljudi koji su ovde X godina a nije im otvoren blog.

Za par nedelja, mo¾da æe admin morati da doradjuje Naslovnicu jer neæe stati imena autora blogova. :D
Robyemma Robby Robsyfrost

Offline Tzaritza

• Administratori
  • Veteran foruma
  • Dama
« Odgovori #3 u: Listopad 20, 2010, 15:56:27 poslijepodne »
evo odgovorit æu ti.. malo proèitaj blog dotiène osobe pa æe¹ vidjeti da nije samo jedan nego ih ima vi¹e u nastavcima kao teela ¹to pi¹e link za chat...

duljina boravka na forumu nije preduvjet otvaranja bloga, samo pisanje blogova... osobe koje su na forumu pod ostali imaju od 1-3 bloga i nemaju namjeru vi¹e ih pisati, nikada nisu izrazile ¾elju da im se otvori njihov posebni dio i tako dalje... onaj tko ¾eli pisati u svom ima upute kako do svog i doæi, tko ne ¾eli, jbga nikog ja ne silim )))

TZ

ledena

• Gost
« Odgovori #4 u: Listopad 20, 2010, 16:55:35 poslijepodne »
kao teela ¹to pi¹e link za chat...

duljina boravka na forumu nije preduvjet otvaranja bloga, samo pisanje blogova... osobe koje su na forumu pod ostali imaju od 1-3 bloga i nemaju namjeru vi¹e ih pisati, nikada nisu izrazile ¾elju da im se otvori njihov posebni dio i tako dalje... onaj tko ¾eli pisati u svom ima upute kako do svog i doæi, tko ne ¾eli, jbga nikog ja ne silim )))

TZ

teela ne pise kao taj doticni....teelina strana ima do sad broj 44...mislim na link za chat i treba da budete ponosni na njene price.....

To sto sam ja pitala za blog prvo sam se zezala a drugo nije mi ni bitno...tako da mozes izbrisati moj blog.

Ti si bre mnogo opasna  grrr

Cekam Lust1929  da napise barem 20 stranica ali DOBRIH prica i onda cu reci...ja sam pogresila  :okice:
« Zadnja izmjena: Listopad 20, 2010, 16:57:28 poslijepodne od ledena »

Offline Tzaritza

• Administratori
  • Veteran foruma
  • Dama
« Odgovori #5 u: Listopad 20, 2010, 21:53:15 poslijepodne »
i teela je nekad imala stranicu broj jedan, a ja se ne upliæem u kvalitetu napisanog jer da je tako bilo bi mo¾da 10 blogova i to je to. jednostavno svatko ima pravo izraziti se kroz blog na svoj naèin. netko to èini kvalitetnije netko ne. na nama svima je da komentiramo i tome ih usmjeravamo.

ledena, kad netko tra¾i svoj blog to se shvaæa ozbiljno i nastoji se osobi izaæi u susret ¹to prije tako da nije lijepo da se s time zajebava¹.. ako neæe¹ blogove izbri¹i ih.

a ¹to se tièe opasnosti )))) ja samo radim svoj posao kao ¹to na poèetku bloga i pi¹e )))))))))))) :zivjeli:

TZ

Offline robinja

• Veteran foruma
« Odgovori #6 u: Listopad 20, 2010, 23:50:08 poslijepodne »

evo odgovorit æu ti.. malo proèitaj blog dotiène osobe pa æe¹ vidjeti da nije samo jedan nego ih ima vi¹e u nastavcima kao teela ¹to pi¹e link za chat...

TZ

Hvala.

Offline robinja

• Veteran foruma
« Odgovori #7 u: Listopad 21, 2010, 01:06:02 prijepodne »

A ¹to se Moderatori ne smeju, pored ovako divnih smajlija? :sretan:

©ta....funkcija im neda il ¹ta ti ja znam. :P

ledena

• Gost
« Odgovori #8 u: Listopad 21, 2010, 12:22:07 poslijepodne »
i teela je nekad imala stranicu broj jedan, a ja se ne upliæem u kvalitetu napisanog jer da je tako bilo bi mo¾da 10 blogova i to je to. jednostavno svatko ima pravo izraziti se kroz blog na svoj naèin. netko to èini kvalitetnije netko ne. na nama svima je da komentiramo i tome ih usmjeravamo.

ledena, kad netko tra¾i svoj blog to se shvaæa ozbiljno i nastoji se osobi izaæi u susret ¹to prije tako da nije lijepo da se s time zajebava¹.. ako neæe¹ blogove izbri¹i ih.

a ¹to se tièe opasnosti )))) ja samo radim svoj posao kao ¹to na poèetku bloga i pi¹e )))))))))))) :zivjeli:

TZ

U redu a zasto onda monsignor i pandolino itd  su u ostalima...Ne branim ja ovde nikoga vec kad je Ona dobila Blog (nemam nista protiv ) ali mislim da treba da dobiju i ovi nickovi...Jel mora da se trazi da se dobije blog?...Jel Lust1929 trazila blog?

Drugo, jako ruzna rec-zajebavas-....onaj post sam napisala pre nego sto si dosla i admin mi se oglasio.Napisala sam taj post zbog drugih i zbog sebe.

Sto se tice brisanja mog bloga, ja niti znam da obrisem, niti hocu...Ako ti zelis, ja se necu ljutiti...Ziveli!
« Zadnja izmjena: Listopad 21, 2010, 12:39:05 poslijepodne od ledena »

Offline robinja

• Veteran foruma
« Odgovori #9 u: Listopad 21, 2010, 14:32:27 poslijepodne »

U redu a zasto onda monsignor i pandolino itd  su u ostalima...

Ko je drugi ne znam a i ne zanima me al znam da bi Signore digao svoj glas. :festa:

Offline Tzaritza

• Administratori
  • Veteran foruma
  • Dama
« Odgovori #10 u: Listopad 22, 2010, 20:26:21 poslijepodne »
blog dobiju oni koji za sebe pitaju, a uva¾ena gospoda imaju dovoljno rijeèi i tipki da im ne trebaju glasnogovornici )))

smijem se ja robinjo smijem, ne brini, èak ¹to vi¹e ))))))))))

ledena - oprosti ako te rijeè zajebavanje uvrijedila, nije joj bila namjera, kao ni meni

ledena

• Gost
« Odgovori #11 u: Listopad 22, 2010, 20:32:32 poslijepodne »
Tzaritza  :grlimte:

Offline robinja

• Veteran foruma
« Odgovori #12 u: Listopad 22, 2010, 23:59:29 poslijepodne »

Ne mislim na kvaèice veæ na smajlije. :sretan:
« Zadnja izmjena: Listopad 23, 2010, 00:13:22 prijepodne od robinja »

Offline Leda

• LG
  • Veteran foruma
  • *
  • 36,bi,u penziji
« Odgovori #13 u: Listopad 26, 2010, 16:58:22 poslijepodne »
Ja imam jednu veliku pohvalu.
Tek sam danas primetila da mi nema potpisa ispod slike. Dobila sam neku poruku od admina pre nekog vremena povodom toga,ali nisam bas pazljivo procitala,te tek sad shvatih da je to (iako opusteno) obavestenje da se takve stvari pisu u potpisu,i da se ispod slike treba drzati informacija naznacenih u pravilima.
Zatim sam obratila paznju i na tudje profile,i videla istu promenu.

Dakle-  :bravo: za kratku,jednostavnu i striktnu inicijativu, bez puno trabunjanja i razglabanja.
Kraljica cigana

Offline robinja

• Veteran foruma
« Odgovori #14 u: Listopad 26, 2010, 17:05:12 poslijepodne »

Meni je pisalo "Made in Serbia" pa - kako èujem - server mi je izbrisao. :belj: