Autor Tema: Usta moja hvalite me!  (Posjeta: 41999 vremena)

0 Èlanova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline annonnim

• Novi èlan
  • *
  • m/25/sub/zg
Odg: Usta moja hvalite me!
« Odgovori #45 u: Rujan 09, 2014, 17:51:55 poslijepodne »
forum je odlican, stvarno ima sve tebe koje zanimaju ovu populaciju, samo tako naprijed

Offline kriza

• ..........................
  • Mladi èlan
  • **
  • M / Zg / 32 / BDSManijak
« Odgovori #46 u: O¾ujak 03, 2016, 15:01:48 poslijepodne »
Forum je bomba.

Ugodno me iznenadio van svih mojih oèekivanja. Ugodno me iznenadio i to èini opet i opet. Svaka èast adminima te svim èlanovima za trud. Nadam se da nikada neæe izumrijeti i ostati jedna uspomena kao mnogi forumi do sada sa raznim temama. Veæina njih se preselila na dru¹tven mre¾e i ostala sranja.

Velili rspekt svima   :bravo:
BDSM one LOVE

Offline butler

• Veteran foruma
  • m/sub
« Odgovori #47 u: Rujan 29, 2023, 12:32:19 poslijepodne »
Nisam mogla ne primijetiti kako ovdje nema niti jedne teme, niti jednog posta... zar nitko nema ni¹ta lijepo reæi o na¹em Forumu??  grrr grrr grrr grrr grrr

evo ja æu malo probiti led: ¾elim pohvaliti jednog Admina koji se tako lijepo trudi oko ovog Foruma. sistematizacija koju uvodi je odlièna ideja, ali i mukotrpan i dosadan posao kojeg netko treba odraditi. stoga Admine, BRAVO  :festa: :festa: :palac: :palac: :zivjeli: :zivjeli: :zivjeli: :zivjeli: :zivjeli: :zivjeli: :zivjeli: :zivjeli:

®elim pohvaliti èlanove koji odr¾avaju forum svojim postovima. Iako meðu vama ima ljudi koje ne poznajem, èini se kao da sam neke kroz njihove postove upoznala do sr¾i ))) (osim ako la¾u, ali to nije ta tema ;) )))) BRAVO

tri put hura i za na¹ Forum koji ima toliko godina!!!!

i za mene, jer se ja jako volim ))))) (approved by TZ)   i za moju ljubav  :ljubimte: :ljubimte: :ljubimte:

Ajd Tzaritze ne kaki Jedini koji podr¾ava i odr¾ava forum sam ja ,sa svojim postovima i monolozima, od moderatora ni M.

Offline butler

• Veteran foruma
  • m/sub
« Odgovori #48 u: Rujan 29, 2023, 12:58:25 poslijepodne »
Nekad sam se bojao te Tzaritze, usrao bi se od nje kad sam je vidio u¾ivo, a gle me sad  :ihaa:

Offline butler

• Veteran foruma
  • m/sub
« Odgovori #49 u: Rujan 29, 2023, 13:03:31 poslijepodne »
Nekad sam se bojao te Tzaritze, usrao bi se od nje kad sam je vidio u¾ivo, a gle me sad  :ihaa:

Da nisi malkice prebahat??  :zbunjola:

Offline Cobra

• Veteran foruma
« Odgovori #50 u: Listopad 02, 2023, 15:42:22 poslijepodne »

Da nisi malkice prebahat??  :zbunjola:

Ma nisi🤣🤣🤣
To ona druga glava govori😁😁
It is said:
"Some lives are linked
across time connected by
an ancient calling that
echoes through ages"
- the Ibne "Prince of persia"

Destiny :-)

Offline daenerys targaryen

« Odgovori #51 u: Srpanj 15, 2024, 16:55:55 poslijepodne »
Је ли дозвољено на овом форуму писати ћирилицом? С обзиром да постоји неки квар када се пише латиницом.