bdsm-hrvatska.com
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Rujan 08, 2010, 03:14:34

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Traži:     Napredno pretraživanje
PROČITAJTE Pravila foruma koja ste prihvatili pristupom na forum  u OBAVIJESTIMA
54660 Postova 2307 Tema 594 Članova
Najnoviji Član: poza
* Forum Pomoć Prijava Registracija
+  bdsm-hrvatska.com
|-+  RAZNO
| |-+  Z D R A V L J E (Moderator: Tzaritza)
| | |-+  TESTIRANJA
« natrag naprijed »
 Str: 1 2 3 [4] 5 Ispis
Autor Tema: TESTIRANJA  (Posjeta: 10597 )
mala_subica
Gost
« Odgovor #45 : Srpanj 08, 2008, 18:36:14 »

doktorima trebas sve naglasit, nacrtat cak stovise, inzistirat...pokazat da nisu oni bogom dani i da ti ako nesto zelis i imas pravo na to nemaju oni sta po svom...cast iznimkama zaista...ali vecinom naletim na neke koji su pobrali svu pamet svijeta i jos kad mi se pocnu razbacivat latinskim izrazima a postoji sasvim normalan hrvatski naziv...uhh!

moj savjet-prije nego za bilo sto ides doktoru, prvo se sama raspitaj (internet hvala bogu sadrzi cuda) pomalo o svemu, cisto da znas postavit pitanje, da dodete zajedno do neceg...to je tvoje zdravlje, vecini njih ti si samo ime na papiru...nazalost
Evidentirano
specialwoman
Hero Member

sub/31/ž

« Odgovor #46 : Srpanj 08, 2008, 20:41:16 »

nisam nikad bila...al planiram otići...

zeno!

a jebga...nisam...šta ću sad...ubij me! Wink
Pregledavam se redovito i pokoji put na neke bakterije (npr.klamidija), ali da sam baš napravila test na neke boleščine tipa HPV ili HIV, hepatitis i sl.- nisam. Nisam nikad osjećala da trebam, jer nisam sklona mijenjanju partnera pa smatram da mi je mogućnost da nešto takvo "pokupim" manja...no znam da je dovoljno jedanput i znam da me moj partner može zarazit...zato i kažem da planiram...ok? Daj ne drami, mala! Grin

Pošto vidim da ste opet podigli ovu temu...da dam prijavak
Bila na pregledima, obavila sve, zdrava ko dren... :namig:
Evidentirano

vrtirepBD
Gost
« Odgovor #47 : Srpanj 09, 2008, 17:32:48 »

evo neceg iz ovog threada, iz daleke proslosti, ali upravo ih procitavsi, nisam mogao izdrzati da ih ne komentiram (iako ima puno vishe toga za komentirati ovdje, ali dan je prekratak :sretan:)

Citat: gasmask1
Bilo  bi najlakše reći = pa ljudi koristite kondome = ali nije to tako jednostavno. Navlačenje one gumice u žaru odnosa nije baš privlačno, a da ne govorim o tome kako seks s kondomom nije baš to to.....

poprilicno zabrinjavajuce stajaliste, jer ako se mene pita, nema opravdanja za neodgovornost.
ja sam valjda onda bolestan (sto je djelomicno i istina, jer sam ovdje :namig:), jer gumicu navlacim prvo, prije "igrica" - ponajprije jer mi je poslje lakse ocistiti igracke, a i nema sluzi/hormona koji se luchi iz muskog spolovila prilikom uzbudjenja i onda ga ima poslije ima po svuda.
u pravilu gumicu jos i promijenim prije samog odnosa - nikad ne znas jel' se ostetio prilikom "igranja". iznimke su kad se malo strpim ukoliko je fellatio na dnevnom redu. iako, jednostavno se skine, malo isplahne u kupaoni (sapun, frtfrt, par sekundi), i nije to toliko strasno (ako se npr. koriste durex select). znam, jer sam i sam imao prilike testirati okus, kada mi nakon odnosa jer sam bio nestrpljiv ili nedovoljno suzdrzan uslijedi jos malo igranja s partnericom kako bi i onda dosla do vrhunca. uostalom, "gumasti" miris pojacava osjecaj perverzije, pa se i ne mogu previse buniti. :namig:

sve u svemu, gumice uvijek moraju biti na dohvat ruke i tih par sekundi nikome nece smanjiti "žar". mislim da svakome tko ih redovito koristi ne treba vise od 5 sec da se obuce - otvori ladicu, cak i otpakira novu kutiju, izvuce i otvori paketic, i navuce.

jedino razumijem ovo za bolji osjet bez kondoma, i sa time se slazem, ali u tom slucaju mora se biti svjestan posljedica. odnosno, mora se poprilicno svjestno upustati u takav odnos.

za kraj bi nadodao da unatoc osjetu, veci mi je uzitak s gumicom, jer sam opusteniji, pa samim time i vise uzivam (ali, to je stvarno iskljucivo do mene osobno).

Citat: ninella
...zašto izuzimaš zubare? zar ne znaš da i kod njega možeš dobiti bilo što? ne steriliziraju oni instrumene nakon svakog pacijenta bez obzira što imaju obvezu da to učine.

u potpunosti se slazem - vec mi se dva puta dogodilo da mi neposredno nakon posjeta zubaru izbiju zhvale, a posjecujem jednog poprilicnog dobrog i uglednog (privatni, naravno). tko zna tko je sve prije bio tamo prije mene, a i nije da nema krvi kod nekih zahvata, tako da se stvarno svashta moze pokupiti.  :zbunjola:
Evidentirano
OKO
Gost
« Odgovor #48 : Veljača 14, 2009, 01:36:11 »

cula sam od dosta ljudi price tipa-nismo korstili kodom.Zasto?Pa nisam toliki baksuz a ona je sigurno zdrava.Budalastine.Ja sam gay pa se testiram a kamoli heteroseksulaci.Na vasem mestu a da imate vise partnera u neko odredjeno vreme terstirala bi se odmah tj ups greska i ne bih jer postoji kONDOM!!!  grrr
Evidentirano
Stranger
Sr. Member

m/47/top/he

« Odgovor #49 : Veljača 18, 2009, 10:55:16 »

Kako kažu kamionaši: guma glavu čuva  :namig:
Evidentirano

Pain is temporaly , Glory is for ever
heli
Full Member

Z/sub/str8/30g.

« Odgovor #50 : Veljača 25, 2009, 01:16:17 »

Kondome osobno ne volim, ali isto tako sexualne odnose imam samo sa stabilnim partnerom.
Vec 7 godina redovito idem na testiranja .
Jadnom godisnje se testiram na :

Klamidia
Toksoplazma
Mikroplazma
Ureoplazma
HPV
Hepatitis C
HIV
i dodatni sirok spektar bakterija

Prije 6 godina tako sam bila otkrila da sam od (stabilnog) partnera dobila aktiviranu  Mikroplazmu (koja by the way nije imala simptoma) , te je uspjesno  izlijecila  nakon 3 mjeseca lijecenja . ista ta bakterija koja granici s virusom ne steti tiijelu naglo ,vec podmuklo tiho i polako .Mome tijelu ne bi napravila previse stete (osim sto bih bila daljnji prijenosnik) ,ali bila bi ugrozila trudnocu i cak i plodnost opceito ukoliko ne bi bila tretirana agresivnom terapijom antibiotskom i inom terapijom. Tako da , prevencija je esencijalna za zdravlje.

Inace, redovito sam negativna na sve gore navedeno.
Bolje sprijeciti nego lijeciti.
Bez zdravlja nemamo nista. Zato , PaZiMo Na SebE  :zivjeli:  :sretan:
« Zadnja izmjena: Veljača 25, 2009, 14:37:47 heli » Evidentirano

I watch,i observe,
every touch i preserve.
I want Me happy,i want U smile,
even if takes me wait for awhile
dog_tag
Hero Member

« Odgovor #51 : Veljača 25, 2009, 08:15:16 »

Ne da ne mjenjam partere (partnerice)  nego se sav moj sexualni život svodi na samo jednu osobu, vjerovali ili ne.

Što znaći da sam poprilično neiskusan! Pa neka ! Ništa zato!  :namig:

Kondome/prezervative/kurtone/gumice smo koristili goooodiiinaaamaaa , ne iz zdravstvenih razloga nego zbog zaštite od zaćeća.

Sad ispada da mi kondomi nisu nikada niti trebali  :zbunjola:

I saznah to nakon 10 godina korištenja  :tuga:

Kolko novaca bačeno bez veze  grrr
Evidentirano
robotron
Hero Member

ž/Dom/33/bi i m/sub/35/bi

« Odgovor #52 : Ožujak 21, 2009, 12:43:45 »

Sesir glavu cuva  :namig: zato gospodo sesir na glavu!
Evidentirano

A & m
bdsm par u dobru i zlu!
princes
Administrator
Hero Member

ž/hetero/sub/34

« Odgovor #53 : Veljača 04, 2010, 23:23:52 »

Dakle, sjedim u čekaonici svoje ginekologice i slušam dvije žene kako razgovaraju...

Prva: Ja sam se kod nje prebacila kad mi je ovaj iz druge smjene rekao da me muž vara. Ovoj sam odmah rekla da joj tak nešto ne padne na pamet.
Druga: Pa kak vam je to mogao reći?
Prva: Ja stvarno ne znam. Mislim, mi smo u braku 7 godina i imali smo jedno dijete i spremali se na drugo... i ja dođem njemu da mi napravi sve testove da budem sigurna prije nego zatrudnim. I kužiš, on me za 2 tjedna zove i kaže da moram doći
Druga: Kaj da?
Prva: Da. I nalaz je bio pozitivan na Ureaplazmu, Mikoplazmu i Klamidiju. I on ti meni kaže da zategnem mužu malo lanac. Mislim, ne mogu vjerovati.
Druga: Isuse, bože, kaj fakat? I kaj je bilo?
Prva: Ma draga, to su ti bakterijice kaj ih svaka žena pokupi tak od uložaka i tangi.... samo se treba popit antibiotik i sve je u redu... ali ja sam odmah zatražila svoj karton i preselila se kod doktorice. I prva stvar koju sam joj rekla da mi tak nešto nikad ne pokuša govoriti.
Druga: Da, i meni je ova puno bolja.

I ne, nisam grcala od smijeha... usta su mi ostala otvorena... nisam mogla vjerovati.
Evidentirano

Onaj tko se izgubi u svojoj strasti manje je izgubio od onoga koji izgubi svoju strast.
robinja
Hero Member

R o b b y, sw, 39, hetero

« Odgovor #54 : Veljača 05, 2010, 00:39:37 »

Ti to ozbiljno?  :haha:
Evidentirano

Sigfrid je ustvari veoma pametan uzimajuci u obzir koliko je glup.
muljatorica
Sr. Member

ž/rane dvadesete

« Odgovor #55 : Veljača 05, 2010, 00:44:52 »

I ne, nisam grcala od smijeha... usta su mi ostala otvorena... nisam mogla vjerovati.

zato ja jesam  :haha:
koje li glupače...
Evidentirano

You can scratch all over but that won't stop you itching.
Belle de jour
Moderato
Hero Member

ž/Switch/33/bi

« Odgovor #56 : Veljača 05, 2010, 11:30:34 »

Žene su, na žalost, uglavnom takve...

Zato se ja družim skoro pa samo s muškarcima!  :festa:
Evidentirano

Ne traži milost, jer je nemam.
mmarina
Hero Member

switch/bi/52

« Odgovor #57 : Veljača 06, 2010, 10:15:01 »

Ljudi ( i muškarci i žene ) večinom vjeruju u ono u što žele vjerovati, a ne ono što im iskustvo, znanje ili na kraju krajeva zdrav razum govori....

Evidentirano
gola svinja
Hero Member

swinj/44/hetero

« Odgovor #58 : Veljača 06, 2010, 10:28:28 »

Cccc... naivnog li ginekologa! Potpuno je jasno kako je zapravo dotična varala muža te pokupila bakterijice pa zbrisala ginekologici u naručje!
« Zadnja izmjena: Veljača 06, 2010, 10:30:17 gola svinja » Evidentirano

Pig Member
constraint
Newbie
*

Dom, Hetero, 33, ZG

« Odgovor #59 : Ožujak 05, 2010, 17:02:14 »

bio sam nedavno na brisu uretre i na davanju mokraće...baš nije bilo krasno iskustvo, ali bolje znati kakvo je zdravlje, nego se igrati s njime...ispalo je sve potpuno u redu, svi nalazi...išao zbog toga na pretrage, jer mi se je bilo pojavio crvenilo na spolovilu...bez obzira kaj rijetko mijenjam partnerice, nisam htio riskirati...unatoč tome kaj je postupak uzimanja brisa neugodan...uglavnom bila neka gljivična infekcija...prošlo kroz dva, tri dana samo od sebe...još sam i mazao s plimycolom...ak niš drugo, sad sam barem miran da nemam nikakvih problema...samo i dalje moram nastaviti paziti koga vodim u krevet  :sretan:
Evidentirano
 Str: 1 2 3 [4] 5 Ispis 
« natrag naprijed »
Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!