Ja sam se s prosjekom surovo suočio kad sam otišao u JNA.
Teško mi je uopće opisati koja je to bila gomila idiota i retardiña.
E, to je bio prosjek.
Jučer sam se javljao s mobitela, pa mi je bio problem citirati.
Da, vojska je prosjek, a ne studenti koji ipak imaju neki kliker u glavu.
Bilo nas je 80 na prvom katu. Od tih 80, 75 tipova su bili primitivci. Ne mogu reći da su idioti jer su ipak znali obrisati guzicu i potpisati se, ali ući u bilo kakav razgovor s njima bio je gubitak vremena. Jedine teme o kojima si mogao pričati s njima: a) auti b) nogomet
Zanimljivo je kako u takvim situacijama glupani magnetski privlače druge glupane. Oni "pametniji" drže se skupa, ali u toj skupini je bilo možda 5 ljudi, dakle manje od 10% uzorka.
I ovo što si spomenuo - također je istina: u RL okružiš se ljudima koji su slični tebi. Naravno, svatko ima svoj ukus, namjere i granice, ali činjenica jest da sam u svoje krugove pustio ljude slične sebi, od kojih neću svaki puta na susretu imati Déjà vu (nismo li o ovome već razgovarali?)
Jedno je univerzalno. Ako ne znaš o čemu razgovarati s glupanom, započni priču o govnima. To je sigurno vidio puno puta u životu: zna kako izgleda, smrdi, vidio je razne oblike i smiješno mu je. Isprobao sam nekoliko puta i uvijek je bilo uspješno. Nakon toga, kada te takav tip vidi "ti si njemu zaaakon", a on tebi - osoba za izbjegavanje.