Registracijski Ugovor

Dobrodošli na BDSM-Hrvatska forum!

Kad kreirate korisničko ime upotrebljavajte samo slova i brojke bez razmaka.

BDSM Hrvatska je najstariji hrvatski forum BDSM tematike. Registracija na  bdsm-hrvatska. com je besplatna, kao i samo sudjelovanje na forumu. Nadamo se ćete ovdje pronaći mjesto na koje ćete se rado vraćati.

Kako bismo održali red i diskusije na ugodnom i civiliziranom novou, molimo Vas da se pridržavate pravila. Na Forumu je zabranjeno:

    kršenje zakona Republike Hrvatske (posebno Vam skrećemo pažnju na pozivanje na mržnju ili diskriminaciju, opravdavanje ili veličanje kaznenih dijela, kršenje autorskih prava, te pedofiliju, mučenje životinja i sl.)
    reklamiranje usluga i proizvoda bez dozvole administratora (molimo da se obratite marketingu ako želite reklamu)
    postanje nepotrebnih i nepoželjnih informacija, informacija nevezanih za temu, postanje na način neprimjeren forumu ili postanje na način koji smanjuje čitljivost foruma (uključuje i neprimjerene naslove i sigove)
    ometanje rada admina i moderatora (ignoriranje upozorenja, vraćanje izbrisanih tekstova i sl.)
    korištenje klonova dok Vam bilo koji korisnički račun ima zabranjen pristup forumu (ban) ili korištenje više korisničkih računa na način koji zbunjuje ostale korisnike (raspravljanje na istoj temi s više nickova, slaganje s vlastitim argumentima...)
    vrijeđanje sugovornika, namjerno provociranje svađe na osobnom nivou, nekonstruktivnih nacionalnih, vjerskih i sličnih sukoba (trollanje)
    objavljivanje privatnih podataka drugih forumaša
    objavljivanje privatnih poruka


Svaki podforum može, zbog potrebe održavanja reda i mira na podforumu, imati svoja posebna, interna pravila. Molimo vas da ih pročitate i da ih se pridržavate tijekom pisanja na tim podforumima.

Svi postovi su mišljenja njihovih autora, a ne vlasnika bdsm-hrvatska.com, admina ili moderatora. Oni se ne mogu smatrati odgovornima za njihov sadržaj. Admini i moderatori rade na tome da se nedozvoljeni postovi sankcioniraju, no možda će neke postove previdjeti ili ih neće uočiti na vrijeme. Molimo Vas da imate razumijevanja, i, ako želite pomoći, slobodni ste svaki post za koji smatrate da krši pravila prijaviti moderatoru klikom na sliku za prijavu posta.

Sami kreirate nivo anonimnosti na bdsm-hrvatska. com. Vlasnik, admini i moderatori se obvezuju da će držati tajnima sve Vaše podatke koje ne želite objaviti. Jedina iznimka je policijski ili sudski nalog po kojem smo dužni dati na uvid IP adresu korisnika nad kojim je u tijeku istražni postupak.

BDSM-Hrvatska.com je privatno vlasništvo, a admini i moderatori su volonteri. Oni imaju pravo brisati, promijeniti, premjestiti ili izbrisati svaki post ili temu za koju smatraju da krši pravila ili je zbog nekog drugog razloga suvišna. Vaš korisnički račun može biti promijenjen ili uklonjen ako admin foruma odluči da je takva akcija opravdana. Ova se pravila mogu promijeniti u bilo kojem trenutku bez prethodne najave.

Ako se slažete s ovim pravilima, možete nastaviti s registracijom. Zahvaljujemo Vam na pažnji i želimo vam ugodan boravak na BDSM Hrvatska forumu!